Sig go’dag til frøken Pfaff

StyleDesignCreate: Pfaff select

Frøken Pfaff her er netop flyttet ind hos mig, og jeg satser stærkt på, at hun bliver en af mine bedste veninder.  Hun indtager i hvert fald pladsen på bordet i syhjørnet i stedet for frøken Linea (min gamle billige symaskine fra Kvickly).

Jeg glæder mig rigtig meget til at få afprøvet den nye maskine og er ret sikker på, at den slår den gamle med flere længder. Linea’en var ved at være lidt en problem-mager, og det var efterhånden rigtig svært at få den til at sy pænt. Pfaff’en skulle efter sigende sy rigtig pænt, og jeg glæder mig til at bruge nogle af de ekstra funktioner den har. Jeg er især spændt på, hvor meget glæde jeg får af overtransportør-funktionen.

Måske kan du også lide...

4 kommentarer

 1. mutti siger:

  Stort tillykke med vidunderet :-) Det bliver rigtig spændende at høre mere om, hvad den kan. Ikke mindst af nye projekter ;-)

 2. Line siger:

  Sikke en lækker maskine du har fået dig der. Wauw. Tillykke med den, jeg glæder mig til at se hvad du får tryllet frem i samarbejde med den.
  Line

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Mange tak. Der er allerede blevet tryllet et par nye projekter frem, som kommer på bloggen inden længe.

 

Skriv en kommentar