Små blomstrede striber i patchwork

lille blomstret patchworktaeppe med striber og blomster

Jeg havde en rest lækker og blød polar-fleece i overskud fra dette patchwork-tæppe, så jeg besluttede at udnytte det sammen med en masse fine blomstrede bomuldsrester, og lave dette lille babytæppe. Det er blevet ret lille, fordi fleece-stykket ikke var så stort, så det færdige tæppe måler ca. 50 cm x 70 cm. Ikke stort, men alligevel en fin størrelse til at bruge som underlag, sengetæppe eller over barnevognen.

lille blomstret patchworktaeppe med striber og blomster

Da tæppet ikke var så stort, prøvede jeg igen kræfter med “quilt as you go”-metoden, og det synes jeg egentlig fungerede rigtig fint. Jeg synes resultatet bliver bedst med de mindre tæpper, da det hurtigt bliver svært at styre alt for store tæpper i symaskinen.

Tæppet er nu til salg i blogshoppen.

lille blomstret patchworktaeppe med striber og blomster

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar