Praktisk halsedisse

Praktisk halsedisse med velcro

Både min kæreste (som agerer model på disse billeder) og jeg cykler på arbejde, så tit vejret tillader det. Nu hvor det er begyndt at blive koldt, manglede vi et alternativ til et halstørklæde, som ikke altid er så praktisk på en cykel.

Praktisk halsedisse med velcro

Vi havde i forvejen en halsedisse i blødt fleece, men kunne ikke finde en lignende i butikkerne, så derfor købte jeg 25 cm sort microfleece for at kunne sy en kopi af den halsedisse, vi havde i forvejen.

Praktisk halsedisse med velcro

Mønsteret er lavet lidt på slum efter den eksisterende halsedisse. Stykket langs halsen er dobbelt og lukkes med et stykke velcrobånd.  Hele projektet var både super hurtigt og super billigt. Stoffet kostede kun 17 kr, og det tog ca. 10-15 minutter at sy (præcis samme tid som det tog en frysepizza at blive færdig i ovnen).

Praktisk halsedisse med velcro

Alt i alt et hurtigt og vellykket projekt, og halsedissen er allerede blevet flittig brugt.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar