Grafisk med en snært af læder

Jeg har allerede vist en af de ting, som kom ud af mit seneste stofindkøb, nemlig betrækket til mit ærmebræt. Dette er et nyt projekt, som jeg allerede havde i tankerne, da jeg købte stoffet. Jeg manglede nemlig en ny indkøbspose, som gerne skulle være lidt smart. Jeg kan godt lide stoffet og synes at de små læder-detaljer lige giver tasken prikken over i’et.

Til posen syede jeg en matchende pung i samme stof. Den har to lommer, og indkøbsposen kan sagtens foldes sammen og være i den ene lomme, mens den anden kan rumme pung, mobil og andre småting. Pungen har også en lille strop, som man enten kan have om hånden eller hæfte fast til indkøbsposen hank, når den er i brug.

Måske kan du også lide...

4 kommentarer

 1. Savila siger:

  Det ser super godt ud! :-)

 2. kan man købe mønstret på den lille pung?

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Hej Herdis,
   Nej, jeg har desværre ikke noget mønster på pungen. Jeg klippede og syede blot sådan lidt på slum hen ad vejen. Men prøv at søge på “clutch sewing pattern” på pinterest.com. Så er jeg sikker på, at du vil kunne finde noget lignende :)

 

Skriv en kommentar