Endnu en ugle-bamse

29. oktober 2015

ugle-bamse

Jeg har syet endnu en ugle efter samme mønster som Uglen Ulrik. Denne har dog ikke fået et navn (endnu). Den er syet af forskellige bomuldstoffer, en god blanding af nyt, gammelt og brugt. Det blomstrede stof på vingerne kommer fx fra en fin, aflagt sommerbluse, og det mørkeblå stof har været en skjorte engang.

ugle-bamse

ugle-bamse

ugle-bamse

Uglen har en lomme på maven, hvor man kan gemme små ting i (eller måske fjernbetjeningen, hvis den får plads i sofaen). Når man hiver ud i lommen, bevæger vingerne sig, som om uglen vinker. Det er ret sødt.

Jeg har planer om at lave et pdf-mønster og en syvejledning til uglen inden alt for længe, så det kan komme op sammen med de to andre ugle-symønstre på blogshoppen.

ugle-bamse


  Kategorier: Syning
  Tags: , , , , ,

  Del dette indlæg:

2 kommentarer

  1. Joan siger:

    Hvor er den da blevet vildt sød, .:)

Skriv en kommentar