Mix and match patchwork tæppe

StyleDesignCreate: Mix and match quiltet patchworktæppe

Så blev der produceret endnu et quiltet patchworktæppe. Denne gang i blå og grønne farve med enkelte elementer i brun og rød.

StyleDesignCreate: Mix and match quiltet patchworktæppe

Jeg har brugt et par nye fremgangsmåder til at lave tæppet. Tæppet er lavet af 12 små firkanter, som er lavet og quiltet hver for sig, for så derefter at blive sat sammen med de lyseblå bånd i midten. Det er en “quilt as you go”-metode (dog anderledes end den jeg brugte her), og du kan se mere om den her. Det er en lidt anderledes fremgangsmåde, og jeg er ikke helt sikker på, om jeg vil bruge den igen.

StyleDesignCreate: Mix and match quiltet patchworktæppe

Firkanterne er meget små, så for at få dem til at blive helt præcise, har jeg brugt en ret smart teknik, hvor man først stryger de små stofstykker fast på vlieseline og derefter syer dem sammen i rækker. Det kan du se meget mere om her. Det er en ret smart teknik, som sikre at syningerne bliver helt præcise, men det gør dog også, at tæppet bliver lidt stift i det, og derfor egner sig bedre som legetæppe end som slumretæppe.

Eller i dette lumre vejr, kunne det bruges som picnic-tæppe eller strandtæppe. Det er sat til salg på blogshoppen, da jeg efterhånden har et lidt for stort lager af patchworktæpper.

StyleDesignCreate: Mix and match quiltet patchworktæppe

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar