Strikketaske

Strikke-taske

Jeg tager tit mit strikketøj med, når vi skal nogle steder, og jeg strikker fx ofte i bilen. Indtil nu har jeg brugt en tynd, reklame-mulepose, som er god fordi den har lynlås-lukning, men desværre ikke særlig holdbar eller god kvalitet. Derfor besluttede jeg at sy min egen.

Strikke-taske

Planen var egentlig at sy den i et meget tyndt stof, så den blev let og nemt kunne pakkes sammen, men da jeg så den lyseblå bordløber i en af mine stofbunker, ombestemte jeg mig. Jeg synes, det er det fineste stof, men jeg får desværre ikke rigtig brugt bordløberen, da den er for kort til vores bord. Til gengæld var stoffet helt perfekt til en taske.

Strikke-taske

Målene på tasken tog jeg efter den gamle reklame-mulepose og tilpassede efter hvad jeg havde til rådighed af stof i bordløberen. Øverst syede jeg en bred lynlås i og forrest en lille lommepose.

Strikke-taske

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar