Roisin Muldoon – inspiration fra Instagram

Der findes så mange spændende, kreative og kunstneriske instagram-profiler, og jeg vil gerne dele nogle af mine favoritter her på bloggen.

Roisin Muldoons instagram-profil viser hun sine mange flotte kjoler, som hun selv har syet. Jeg syer selv kjoler, og synes derfor det er rigtig inspirerende at se, hvad andre syr. Og så er jeg bare vild med kjoler og har ikke gået i meget andet de sidste mange mange år. Roisin Muldoon bruger altid nogle virkelig fine print til sine kjoler, og ofte har de nogle skæve detaljer, som fx kjolen nederst til højre, som er fyldt med hummere. Hendes kjoler er meget feminine og har en rigtig flot silhuet – lige den stil, som jeg er helt vild med.

Er du blevet nysgerrig og har du selv fået lyst til at følge Roisin Muldoon, så kan du se mere på hendes instagram-profil.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar