Patchwork

StyleDesignCreate: Patchwork babytæppe

Jeg har længe gerne ville sy noget patchwork. Altså det på maskine – det i hånden har jeg ikke tålmodighed til. Problemet er bare, at jeg har svært ved at finde noget fornuftigt og brugbart at sy i patchwork, men ankomsten af en ny lille baby pige i omgangskredsen var den perfekte anledning til at sy et babytæppe. Et lille fint projekt, som var overkommelig som et starter-projekt.

Stofferne er en god blanding af nyt og gammelt, og er alt sammen hamstret hjemme fra min mors stofhylder. Til patchworkmønsteret har jeg fået inspiration fra en gammel patchworkbog, som min mor syede fra, da jeg var lille.

StyleDesignCreate: Patchwork babytæppe

 

StyleDesignCreate: Patchwork babytæppe

I kanten har jeg sat et stort zigzag-bånd i matchende grøn farve, og på bagsiden har jeg brugt et stykke blødt fleece og en blomstret kant.

Jeg synes, det er rigtig hyggeligt at sy patchwork og kunne sagtens forestille mig, at der kommer flere tæpper ud af maskinen herhjemme.

StyleDesignCreate: Patchwork babytæppe

StyleDesignCreate: Patchwork babytæppe

Måske kan du også lide...

4 kommentarer

 1. Det er virkelig flot syet! Har du lavet mønsteret på gefühl eller har du brugt en skabelon til tæppet?

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Tusind tak. Mønsteret så jeg i en gammel patchworkbog, men jeg har lavet det lidt på gefühl, for jeg har brugt størrelser, som passede præcis til de stofrester, jeg havde tilbage. Det hele blev faktisk afgjort af de midterste kvadrater, hvor jeg skulle regne lidt på at få præcis ni stykker ud af det lille stykke blomstrede stof.

 2. Mor siger:

  Det er er bare så flot, det som du har lavet. Smukt :-) Jeg har fundet den anden patchwork bog, som jeg nævnte. Den tar´ vi med til Julie på tirsdag, så kan du hente den der…

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Tak :)
   Det lyder dejligt. Den glæder jeg mig til at kigge i, så jeg kan få lidt mere gang i symaskinen herhjemme.

 

Skriv en kommentar