Denim nederdel

Denim nederdel

Jeg har efterhånden syet flere nederdele i denim, men endnu ikke ramt det helt rigtige.

Min første denim nederdel begyndte efter kort tids brug at glide i sømmene, så stoffet var bare ikke særligt velegnet til en nederdel (det var oprindeligt fra en skjorte). Snittet og pasformen var ellers i top.

Min anden denim nederdel syede jeg af et par jeans fra genbrugsen. Stoffet var dog meget kraftigt, så selvom den så fin ud, var den ikke særlig rar at have på, fordi stoffet var så tykt og stift.

Så nu er tredje gang forhåbentligt lykkens gang. Denne gang har jeg syet nederdelen af en aflagt nederdel i størrelse meget-større-end-mig, så stoffet burde være helt perfekt.

Denim nederdel

Fra den oprindelige nederdel har jeg kun genbrugt bæltestropperne og sammensyningen midt for – ellers har jeg freestylet lidt med en usynlig lynlås i siden, skjulte sidelommer og et fast taljestykke. Indsnittenes placering blev jeg også nødt til at genbruge, da stoffet havde en anden farve inde i indsnittene, men det fungerer heldigvis fint.

Jeg har ikke fulgt et symønster til denne nederdel, men har målt min talje og ønsket længde og tegnet og klippet ud fra det. Den måde at sy på kræver lidt ekstra prøvninger, ri-sygning, opsprætning og tilpasninger, men når man omsyr tøj, synes jeg tit det er den bedste måde at gøre det på.

Denim nederdel

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar