Nye klæder til ærmebrættet

Noget af stoffet fra mit seneste stofindkøb blev forvandlet til nye klæder til mit ærmebræt. Ærmebrættet var slidt, og der var smeltet et hul i stoffet, så det var på tide at få det skiftet.

At sy det nye betræk var meget enkelt. Jeg vendte ærmebrættet på hovedet på stoffet og tegnede rundt om. Derefter lagde jeg lidt sømrum til og målte omkredsen. Jeg klippede en lang tynd strimmel svarende til omkredsen og syede et ombuk, som fungerer som løbegang. Derefter blev løbegangen syet på det store stykke stof, og vupti, et nyt betræk var født.

Mon det bliver sjovere at stryge med et pænere ærmebræt? Jeg tvivler desværre… Men jeg bliver en lille smule gladere, når jeg  kigger på ærmebrættet nu. Jeg elsker retro-looket, som det nu har fået.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar