Taske til høretelefoner

Taske til høretelefoner

I fødselsdagsgave fik jeg de mest fantastiske høretelefoner af min kæreste – høretelefoner med noice-cancelling-teknologi.

Jeg kan ikke lide at høre helt vildt højt musik i høretelefoner. Nej tværtimod kan jeg faktisk oftest bedst lide at arbejde i fuldstændig stilhed. Og her er disse høretelefoner virkelig gode. De udsender nemlig nogle lydbølger, som neutraliserer lyden udefra, og når man tænder for dem, lytter man bare til stilhed (eller musik, hvis man har sat det til). Jeg bruger dem ofte, når larmen fra emhætten, vaskemaskinen, køleskabet og overboens yderst aktive, energiske og trampende datter bliver for meget.

Taske til høretelefoner

Høretelefonerne er rigtig fine, men de blev leveret med den mest slatne opbevaringpose, jeg længe har set. Derfor besluttede jeg mig at sy en taske til dem, hvor de kan opbevares, så de ikke får skrammer og ridser.

Tasken gør det også nemt at tage dem med på farten. Jeg kan forestille med at de kan være rigtig dejlige at have på i toget fx.

Taske til høretelefoner

Tasken er syet af en rest groft møbelstof, som jeg har quiltet med farvede og neutrale stikninger. Quiltningen gør dels stoffet kraftigere og stivere, men det gør det også blødere og beskytter derfor mod slag. Inden i har jeg lagt ydereligere et stykke pladevat for ekstra beskyttelse.

Taske til høretelefoner

Tasken lukkes med en lynlås, som går næsten hele vejen rundt. Inden i har jeg brugt det fineste blomstrede stof, og jeg har tilføjet lommer, som kan bruges til at opbevare ledning og oplader-kabel.

Taske til høretelefoner

Måske kan du også lide...

En enkelt kommentar

  1. mutti siger:

    Flot, og rigtig god idé.

 

Skriv en kommentar