Ny kjole fra gammel bog

Brun og beige mønstret kjole

En ny kjole er kørt gennem maskinen. Endnu en “genbrugskjole”, hvor jeg har brugt stoffet fra en gammel aflagt tunika. Jeg synes stoffet er virkelig fint og elsker både farver og mønster, så jeg kunne ikke nænne at smide tunikaen ud. Den har ligget i stofbunken i mange år, og nu har den endelig fået nyt liv.

Brun og beige mønstret kjole

Øverst har jeg sat en ensfarvet stykke brunt stof. Dels for at skabe lidt kontrast, men også af praktiske årsager, da jeg ganske simpelt ikke havde så meget stof at gøre godt med.

Brun og beige mønstret kjole

Kjolen har lynlås i siden og de skønneste små lommer, som man næsten ikke lægger mærke til.

Built by wendy bog

Kjolen er syet efter et mønster fra bogen “Built by Wendy Dresses”, som jeg længe har haft liggende. Faktisk var jeg lidt chokeret, da bloggen afslørede at jeg fik bogen for over seks år siden! Det er næsten pinligt, at jeg først nu har fået syet noget fra den. Men ikke desto mindre er jeg rigtig godt tilfreds med mønsteret, som har en ret god grundlæggende pasform.

Built by wendy bog

Bogen synes jeg også er rigtig god, og den bruger samme fremgangsmåde, som jeg også selv gør. Der er tre grundmønstre på kjoler, og så vises der en masse forslag og vejledninger, til hvordan man tilpasser mønsteret og skaber sin helt egen kjole. Jeg tog udgangspunkt i dirndl-kjolen og fjernede ærmerne, lavede prinsesse-sømme og lavede mit eget skørt. Absolut en bog jeg vil anbefale, hvis du kan lide at sy og designe dine egne kjoler.

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

  1. Louise siger:

    Sikke en smuk kjole, du har fået syet <3 Jeg er vild med, at du genbruger dit tøj og skaber nyt ud af det <3

    • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

      Tusind tak for de søde ord, Louise! :) Jeg elsker også, når man giver et stykke tøj en lille (eller i dette tilfælde ret stor) make-over og kan bruge det igen som et helt nyt stykke tøj. Og så er det altid en sjov udfordring at finde nye måder at bruge det gamle tøj på.

 

Skriv en kommentar