Weekendtaske af genbrug

Weekendtaske - brun quiltet med læderdetaljer

I julen skulle jeg overnatte hos mine forældre men syntes pludselig, at jeg manglede en weekendtaske. Det blev dermed weekendens projekt lige op til jul.

Jeg har selv lavet mønsteret til tasken, som primært blev baseret på den mængde stof, jeg havde at gøre med. Tasken er nemlig syet af en gammel nederdel, som var for lille, men som jeg ikke kunne nænne at smide ud, da stoffet er ret fint. Det er en slags ternet tweed med blomstermønster i velour-tryk.

Stoffet har jeg quiltet med et tyndt lag fleece imellem for at gøre stoffet kraftigere og tasken mere stabil og lækker.

Weekendtaske - brun quiltet med læderdetaljer

Som detaljer på tasken har jeg syet sort piping/tittekant rundt langs kanten, og pyntet med læderdetaljer (forlomme og skulderrem) fra en gammel taske. Det er faktisk anden gang, læderdetaljerne bliver genbrugt, for jeg brugte dem første gang på denne karry-farvede taske, som desværre måtte lade livet, da hankene var blevet meget slidte.

Weekendtaske - brun quiltet med læderdetaljer

Tasken har bund i læder, en stor lynlås og gode brede hanke.

Selvom tasken ikke er særlig stor, er den rummelig, og der kan sagtens være overnatningsgrej til en weekend eller mere.

Weekendtaske - brun quiltet med læderdetaljer

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

  1. Line siger:

    Wow den er flot… Misunder dig lidt at du er så god til at sy tasker :)

  2. mutti siger:

    Jeg syntes at det er en af de skønneste tasker du har lavet :-).. (og det siger ikke så lidt)
    Og jeg er vild efter, at overtage den…engang…måske…du blir nok træt af den <3

 

Skriv en kommentar