Den pink fuglekjole

Pink kjole med fugle

Jeg har syet en ny kjole med de fineste fugle på. Den er syet af en aflagt slå-om-kjole, som var lidt for kort, og en rest bordeaux stof, som jeg havde liggende i gemmerne. Jeg elsker at forvandle tøj til nyt tøj – det er min absolut favorit, når jeg syr.

Pink kjole med fugle

Som symønster tog jeg udgangspunkt i et gammelt mønster fra Burda Style magasinet 3/2013, som jeg har brugt rigtig mange gange. Det er dog blevet tilpasset lidt for at tage højde for den ikke særlig store mængde stof, der var til rådighed. Jeg tilføjede fx linjen ned langs midten og de bordeaux stykker på skuldrene for at få det hele til at gå op.

Kjolen har fået små korte pufærmer og en skjult lynlås i ryggen. Derudover har den skjulte lommer i siden – en kjole skal jo helst have lommer.

Pink kjole med fugle

Jeg er rigtig tilfreds med kjolen, og snittet er blevet rigtig fint. Desværre er jeg lidt usikker på farverne og ved ikke helt, om jeg føler mig tilpas i dem.

Pink kjole med fugle

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar