Baby romper a’la Ralph Lauren

Baby romper af skjorte

Til min lille nye nevø har jeg syet den fineste lille baby romper af en aflagt Ralph Lauren-skjorte med de klassiske striber og det ikoniske logo. Skjorten har været min kærestes, men var desværre blevet slidt på ærmerne og kraven. Bortset fra det er stoffet rigtig god kvalitet og har ingen tegn på slid. Derfor synes jeg, det kunne være sjovt at sy noget nyt af skjorten.

Baby romper af skjorte

Jeg har brugt et gratis symønster fra Melly Sews, som fungerede rigtig fint. Jeg har kun ændret lidt på udformningen ved skuldrene, da jeg ønskede et lidt mere selebukse-agtigt udtryk. Selerne åbnes og lukkes med knapper og nederst lukkes bukserne med trykknapper.

Det var et hurtigt syprojekt, som er oplagt at bruge til at give nyt liv til aflagt tøj. Symønsteret får også mine varmeste anbefalinger, da det var rigtig nemt at gå til.

Baby romper af skjorte

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar