Strikket hue

Grå strikket huse

Jeg synes tit, det er svært at vælge garn til et strikkeprojekt. Især fordi jeg hurtigt fravælger alt med uld, fordi min hud er ret uld-sart. Derfor har jeg købt forskelige typer garn hjem fra nettet for at teste kvalitet og kradse-niveau, inden jeg bruger det til et større strikkeprojekt.

Grå strikket huse

Garnet skal selvfølgelig ikke gå til spilde og derfor har jeg blandt andet strikket denne hue til min kæreste af et af mine testkøb (han ville ikke stå model, så det måtte jeg selv gøre). Huen er helt simpel at strikke og består af rib (2 ret, 2 vrang) med indtagninger øverst. Opskriften er en gratis opskrift fra Drops, som for øvrigt har en kæmpe stort udvalg af gratis strikkemønstre.

Grå strikket huse

Garnet er Infinity Hearts Daisy i farven 02 Grå. Det ser lidt uld-agtigt ud, men er en blanding af akryl, bomuld og polyester og virker ikke umiddelbart til at kradse.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar