Vævet landskab

Vævet landskab

Jeg har været ved væven igen. Denne gang havde jeg udvalgt nogle flotte grønne og beige garner fra garnlageret. Det var egentlig ikke meningen, at det skulle ligne et landskab, men jeg ville gerne lege med nogle andre former end de lige linjer, og hurtigt kom det til at ligne et landskab.

Vævet landskab

Jeg har brugt lidt forskellige typer garn – lige fra det helt tynde mohair garn til det lidt tykkere uldgarn og det helt almindelige bomuldsgarn. Igen har jeg også leget lidt med forskellige væveteknikker for at skabe forskellige strukturer.

Væven jeg har brugt, er denne væv fra Rito, som er en helt simpel væv i træ. Den er god til begyndere, da der følger tilbehør med i form af skytter, kam og en skelpind, som gør det nemmere at væve. Og så er den budgetvenlig, så man kan afprøve vævning uden at skulle investere en mindre formue.

Vævet landskab

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar