Strikkejubilæum

StrikkejubilæumJeg har 1 års strikkejubilæum! Det er nemlig et år siden, jeg sådan rigtig lærte at strikke og købte mine egne strikkepinde og garn. Meget af min krea-tid er det seneste år gået med strik, fordi det altid er super spændende at udforske et nyt håndværk og se, hvad man kan få ud af det. Jeg er nået langt, men har stadig virkelig meget at lære.

Jeg vil bruge anledningen til at kigge tilbage på det seneste års strikkeprojekter.

strikkejubilæum
1: Karklude  /  2: Grå ankers trøje  /  3: Sunday Sweater  /  4: Beige perlesweater  /  5: Pude  /  6: Efterårssweater med bladmønster

1: Mit første strikkeprojekt var karklude. Det var et godt begynderprojekt, og karkludene bruger vi endnu.

2: Derefter strikkede jeg min første sweater, som var en Ankers trøje. Den blev egentlig fin, men desværre strikket i et garn, som både fældede og kløede, så den blev trevlet op igen.

3: Det tredje projekt var en Sunday Sweater i Drops Air og kid silk. Den blev fin, men min hud kunne ikke lide ulden, så trøjen er sendt ud i verden til en der vil sætte pris på den.

4: Mit fjerde projekt var en perlesweater, som jeg stadig bruger rigtig meget. Det var et rigtig sjovt projekt, og gav en masse nye idéer til perler og garn.

5: Derefter strikkede jeg en pude af garnet fra min Ankers trøje. Et nemt og hurtigt lille projekt, som vi stadig har liggende i en stol i stuen.

6: Dernæst kastede jeg mig ud i mit første strikkeprojekt efter diagram, nemlig en trøje med bladmønster. Den er jeg rigtig glad for og har brugt rigtig meget. Desværre er garnet med tiden blevet ret stift og fnuller meget, så jeg overvejer at strikke en mere i noget andet garn.

strikkejubilæum
7: Stribet v-sweater  /  8: Turkis perlesweater  /  9: Grå hue  /  10: Chunky, orange sweater  /  11: stribet restesweater  /  12: Kommende perlesweater

7: Den stribede v-sweater var lidt en fejl, og blev lidt for stiv i det og kradsede også. Idéen var flot i mit hoved, men fungerede ikke i praksis. Trøjen er derfor sendt ud i verden.

8: Derefter strikkede jeg til gengæld et rigtig vellykket projekt: Min turkise perlesweater, som jeg er rigtig glad for og har fået brugt rigtig meget. Garnet var egentlig købt til et andet projekt, som jeg fortrød og trevlede op, så det var egentlig slet ikke et planlagt projekt.

9: Ind imellem strikkede jeg en hue til min kæreste. Den er også blevet flittig brugt i løbet af vinteren.

10: Den chunky sweater måtte gennem tre forsøg, før jeg blev tilfreds. Den er blevet fin, men virkelig varm, så jeg har kun brugt den nogle enkelte gange.

11: Den stribede sweater af restegarn var en sjov ide og sjov at strikke, men jeg har desværre ikke fået den brugt, da jeg ikke rigtig synes ,den klæder mig.

12: Det sidste billede er en lille teaser på min næste perlesweater, som snart er færdig. Det er mit til dato mest langstrakte og krævende strikkeprojekt, men jeg er sikker på, at det bliver super godt.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar