Den mislykkede kradsetrøje

Strikkede striber i v-form

Nogle gange skal man bare prøve nogle idéer af – bare for at konkludere, at det var bedre inde i hovedet end i virkeligheden – sådan blev det med denne trøje.

Jeg havde længe haft kig på en rigtig fint retro-inspireret strikkemønster, hvor man strikker både ærmer og krop i et V, men havde ikke et konkret projekt i tankerne. Kort efter blev jeg fristet af det fineste mohair med glimmer i og købte derfor en lille smule, til trods for at jeg ved at min hud generelt hader mohair. Garnet er diablo glitter fra Hobbii, og der er kun 28% mohair, så jeg tænkte at det måske gik an. De to ting blev koblet sammen og jeg gik i gang med projekt “stribet V-trøje”.

Strikkede striber i v-form

Det var et sjovt strikkeprojekt, men det viste sig dog desværre at projektet ikke blev særlig vellykket. Strikkeopskriften har jeg tilpasset til en anden strikkefasthed, og det tror jeg ikke gik helt godt. Derudover er garnet for tykt til denne strikkemodel, og trøjen er blevet mærkelig stiv i det. Og sidst men ikke mindst var jeg for optimistisk med garnet – det kradser alt for meget til min hud. Mange skriver at dette garn slet ikke kradser, men det er jeg desværre ikke enig i.

Idéen var god nok, men det blev bare ikke rigtig godt. Så op på hesten igen og videre med næste projekt :)

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

  1. Trine siger:

    Hej sikke en sød bluse, trods den kradser ;-) Hvor kan jeg mon finde opskriften på den?
    vh Trine

 

Skriv en kommentar