Strikket pude

Strikket pude

Min første strikkede sweater fik ikke lov at leve længe… Efter at have brugt sweateren et par gange, besluttede jeg nemlig at trevle den op og bruge garnet til noget andet. Garnet kradsede simpelthen for meget til at jeg ville få den brugt som en sweater. Men garnet er stadig virkelig flot og har en skøn struktur. Efter en kort tur i tænkeboksen kom jeg på at strikke en pude af garnet.

Garnet havde taget form efter de strikkede masker i sweateren, så jeg blev nødt til at få det rettet ud, for at få nye strikkede masker til at lægge sig pænt. Derfor viklede jeg garnet stramt rundt om en ramme og dampede det over en gryde med kogende vand for at få det til at rette sig ud igen. Det kan man gøre, fordi garnet er uld (Drops Puna, som er 100% alpakka uld), og derfor nemt kan forme sig på ny. Efter afkøling og tørring, blev det viklet op på garnnøgler, så det var klar til at strikke med.

Strikket pude

Puden er strikket af 2 tråde af garnet, som er Drops Puna, og det er strikket på pind 5,5. Den er strikket på rundpind og syet sammen i top og bund til sidst. I midten af puden har jeg lavet et helt simpelt mønster udelukkende med brug af ret- og vrangmasker.

Strikket pude

Der er stadig en del garn tilbage, så måske der kommer en ekstra pude til.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar