Evighedsbroderi

Evighedsbroderi

Jeg har startet et evighedsbroderi. Jeg havde lyst til at have et stykke håndarbejde, som kunne vare længe, og som jeg nemt kunne gå til og fra uden at skulle til at sætte mig ind i mønsteret på ny. Derfor valgte jeg at brodere et let, grafisk mønster. Broderiet er ikke med korssting som normalt, men med vertikale sting syet forskudt, og garnet er almindelig bomuldsgarn.

Evighedsbroderi

Jeg kalder det mit evighedsbroderi, fordi det virker lidt uoverskueligt, og jeg tror der går tæt på en evighed, inden det bliver færdig. Det er planen, at hele stykket skal broderes i samme mønster, og at det skal ende med at blive en pude til vores lænestol.

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

  1. Lone frederiksen siger:

    Hvordan laver man vertikale sting🤷‍♀️😍

 

Skriv en kommentar