Strikkede karklude til nybegynderen

Jeg har lært at strikke!

Jeg har længe gerne ville lære at strikke, og nu fik jeg endelig taget mig sammen og lånt nogle strikkepinde af min mor. Det første projekt – ud over nogle strikkeprøver og en halv hue, som blev alt for lille – blev et par karklude, som jeg er blevet rigtig godt tilfreds med.

Opskriften har jeg fundet på Fiftyfabulous.dk, og den er meget nem at følge, selv for total nybegyndere. Selve mønsteret i karkludene har jeg freestylet lidt med inspiration fra opskriften. Garnet er helt almindeligt billigt bomuldsgarn, og ikke noget fancy.

Nu da jeg har strikket halvanden succesfuld karklud (ja nr. 2 karklud er endnu ikke blevet færdiggjort), har jeg selvfølgelig allerede kastet mig ud i min aller første strikkede sweater. Det er bare lidt sjovere at strikke noget vildere end karklude. Men det er også et ret stort projekt for en nybegynder, men super spændende, og jeg glæder mig til at kunne vise den frem, når den bliver færdig.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar