Koralfarvet perlestrik

Koralfarvet perlestrik

Det er ved at være et stykke tid siden, jeg sidst har strikket med perler, og derfor fik jeg igen lyst til at prøve det. En idé med farverige bitte små perler havde længe rumsteret i hovedet på mig, og jeg var så heldig at finde en pose med fine, små blandede perler i Søstrene Grene, som var helt perfekt til det projekt.

Koralfarvet perlestrik

Trøjen er strikket i Scheepjes Softfun (som efterhånden er blevet mit go-to garn) i farven Soft Coral, som er en blanding af bomuld og akryl. Farven er svær at gengive. Den er ikke lyserød, men ret stærk koral-farvet.

Trøjen er strikket på pind 4 mm (rib på pind 3 mm), og der er brugt ca. 8 nøgler. Perlerne er fra Søstrene grene, og jeg har brugt lidt under 2 pakker.

Perlerne er super små, og jeg måtte bruge en sytråd til at få dem på garnet, og nogle måtte jeg opgive at få på garnet.

Koralfarvet perlestrik

Jeg har ikke strikket efter opskrift, men har taget udgangspunkt i nogle af mine andre striktrøjer og tilpasset lidt derfra. Det er en klassisk raglan-trøje hvor ribkanterne er lavet med drejet rib og halskanten er dobbelt.

Koralfarvet perlestrik

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar