Anja Takacs – Inspiration fra Instagram

Der findes så mange spændende, kreative og kunstneriske instagram-kontoer, og jeg vil gerne dele nogle af mine favoritter her på bloggen.

Denne gang vil jeg vise jer instagram-kontoen, som tilhører Anja Takacs. Hun laver de fineste ting i Hama-perler. Jeg synes selv, det er ret sjovt at lave ting med perler, men jeg strander tit ved, at det er svært at lave noget, som man rent faktisk kan bruge til noget eller vil stille til pynt i sit hjem og ikke kun have stående på et børneværelse. Det synes jeg, Anja Takacs har fundet en ret fin løsning på. Det er klart, at mange af hendes kreationer stadig er henvendt til børn, men jeg synes også, at der er nogle ret fine ting imellem, som sagten kan bruges til særlige anledninger.

Er du selv blevet inspireret til at gå i gang med hama-perlerne, så tag et kig på de mange fine ting på Anja Takacs instagram-konto.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar