I tråd med verden – Inspiration fra Instagram

I tråd med verden

Det er ved at være længe siden jeg har delt inspiration fra instagram, men her kommer endnu et indlæg i serien. Der findes nemlig så mange spændende, kreative og kunstneriske instagram-profiler, og jeg vil gerne dele nogle af mine favoritter her på bloggen.

Denne gang vil jeg fremhæve kontoen “I Tråd Med Verden“. I Tråd Med Verden er socialøkonomisk virksomhed som skaber jobs til udsatte kvinder. De skaber de smukkeste ting at kasserede tekstiler og laver upcycling, oftest i form at patchwork af forskellig slags. Se fx de smukke gardiner, som må give et skønt lys, når solens stråler forsøger at trænge igennem. En smuk vision, et smukt arbejde og de smukkeste produkter der kommer ud af arbejdet. Se mere på profilen I Tråd Med Verden.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar