Katte computer-sleeve

StyleDesignCreate: Computersleeve med kat

Da jeg shoppede stof ved Stof og Stil forleden, faldt jeg over fotostoffet med den sødeste kat på. Min kæreste faldt også lidt for det (selvom han måske ikke helt vil indrømme det), og han syntes heldigvis sagtens, at det kunne bruges som en del af det computer-sleeve, han længe havde efterspurgt. Sammen fandt vi det andet stof og den orange kontrastfarve.

StyleDesignCreate: Computersleeve med kat

Design og mønster til computer-sleevet har jeg selv fundet på hen ad vejen. Jeg synes det var besværligt at regne ud, hvor stort sleevet skulle være for at computeren passede godt ind i, så derfor har jeg taget en masse mål, lavet beregninger og prøvet mig frem. Selve sy-processen blev også fotograferet og dokumenteret undervejs, så jeg regner med at lave en diy på computer-sleevet senere.

StyleDesignCreate: Computersleeve med kat

Måske kan du også lide...

4 kommentarer

 1. Line siger:

  Flotte detaljer især den orange syning som du ladet forsætte nogle steder på det hvide stof.

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Mange tak. Jeg synes, det er de små sove detaljer, som gør forskellen ved en taske som denne.

 2. Sine Smed siger:

  Hvor er det bare blevet godt. Katten er vildt sød, kan godt forstå hvorfor du ikke bare kunne lade den ligge i butikken.

 

Skriv en kommentar