Bondegårdens dyr babytæppe

Bondegårdens dyr babytæppe

Bondegårdens dyr babytæppe

Dette søde babytæppe lavede jeg for et godt stykke tid siden. Af en eller anden grund nåede det bare aldrig til bloggen. Jeg blev kraftigt inspireret af dette pin, men har lavet lidt om på farver og opsætning, da jeg ville have mit tæppe kvadratisk. Det ternede og stjerne-mønstrede stof er fra Panduro hobby og købt under deres sommerudsalg.

Jeg startede med at tegne alle dyrene op på papir og derefter klippe de enkelte dele ud. Alle dele blev tegnet over på vliesofix og strøget på bomuldsstof i forskellige farver og klippet ud. Så begyndte det store puslespil med dels at samle alle stykkerne og dels at bestemme hvor dyrene skulle placeres i forhold til hinanden. Til sidst strøg jeg alle stof-stykkerne fast, syede pyntestikninger rundt langs kanterne og tegnede øje ned stoftusch.

Bondegårdens dyr babytæppe

Bondegårdens dyr babytæppe

Inden i lagde jeg et lag termo-vat, som jeg punktquiltede fast nogle få steder. Mere quilting kunne have været fint, men det kunne ikke rigtig lade sig gøre medmindre jeg ville sy ind over dyrene.

Tæppet var et rigtig hyggeligt, men også ret langvarigt projekt. Tæppet har jeg valgt at sætte til salg på blogshoppen (sammen med en del andre nye varer). Du kan se blogshoppen her.

Bondegårdens dyr babytæppe

Bondegårdens dyr babytæppe

Måske kan du også lide...

5 kommentarer

 1. Sandra siger:

  Hej.

  Det er ikke sådan at du har en opskrift på dette? Altså med billeder af dyrene som man kan printe osv?

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Nej, det har jeg desværre ikke… Jeg har blot håndtegnet motiverne med inspiration fra det pin, som jeg har linket til oppe i teksten.

   • Sandra siger:

    Okay. Jeg tror jeg satser på dyr fra google så ;-) det er virkelig et fint tæppe og meget stilrent :-)

 2. Lotte Høj Andersen siger:

  Hej, min svigermor har altid til småbørnene i familien lavet et patchwork tæppe til de nyankomne – nu kan hun ikke mere, og da hun netop har fået endnu et oldebarn har hun bedt om min hjælp med at finde et tæppe til nyeste skud på stammen.
  Det tæppe som du lavede i 2014 med bondegårdsdyrene er vidunderligt, og et lign. Leder jeg efter går udfra at dit er solgt. Men kunne du hjælpe mig om hvor jag vil kunne købe et lign. Ville jeg være meget taknemlig.
  På forhånd tak for din hjælp.
  De bedste hilsner Lotte

 

Skriv en kommentar