25 timer i døgnet

StyleDesignCreate: Burda Easy

Jeg elsker den søndag hvert efterår, hvor man får en time ekstra foræret på grund af skiftet til vintertid – og så endda i en weekend. Jeg kunne sagtens vænne mig til weekender med 25 timer i døgnet. Har I brugt jeres ekstra time på noget skønt? Jeg har fået lavet en del praktisk, og så har jeg brugt en stor del af dagen i mit lille syhjørne, som jeg elsker.

I weekend modtog jeg Burda Easy med posten, og for første gang i lang tid er der faktisk op til flere modeller, som jeg gerne vil sy, bl.a. de to kjoler nedenfor. Det var dog ikke noget fra bladet jeg syede på i dag, men et helt andet projekt, som I nok skal få at se.

StyleDesignCreate: Burda Easy StyleDesignCreate: Burda Easy

Måske kan du også lide...

9 kommentarer

 1. Årh ja! Jeg er også begejstret for Burda Easy denne gang, der er både kjoler og bluser jeg skal igang med :D

 2. Stinemor siger:

  Wow, det er godt nok også nogle lækre kjoler. Især den grønne tror jeg ville klæde mig godt, så det kunne være jeg skulle en tur forbi biblioteket :-)

 3. Jeg afmeldte mit abonnement da jeg ikke synes at der andet end gentagelser. Men det kunne være at jeg skal købe det blad, det ser lidt spændende ud.

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Jeg har nemlig også været ret skuffet over de sidste par blade, men denne udgave synes jeg har overraskende mange fine modeller.

 4. mutti siger:

  Ja Pernille, det er to skønne kjoler. Måske skulle man købe bladet…

 5. mutti siger:

  uh, nu har jeg købt bladet, og vil prøve at sy en af kjolerne. Frakken er jeg også vild med, så måske…..

 

Skriv en kommentar