Grå grafisk kjole

StyleDesignCreate: Grå grafisk kjole

På trods af familietamtam og overnatning hos svigerforældrene, lykkedes det mig alligevel at få presset lidt sytid ind i kalenderen sidste weekend. Det kom der denne skønne luftige kjole ud af.

StyleDesignCreate: Grå grafisk kjole

Jeg har haft stoffet liggende i lang tid, men har ikke helt vidst, hvad det skulle bruges til. Jeg er vild med det grafiske print og de afdæmpede farver, og synes det passede perfekt til dette kjolemønster. Det er faktisk samme mønster som denne kjole er syet efter, men denne gang havde jeg mere stof og derfor også stof nok til at lave de fine læg foran. Jeg overvejer stadig at sy læggene fast hele vejen ned, da de nemt kommer til at sidde lidt forkert, når man har kjolen på.

StyleDesignCreate: Grå grafisk kjole

StyleDesignCreate: Grå grafisk kjole

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar