Lir til bilen

StyleDesignCreate: Volkswagen pude

Titlen skulle egentlig have været “Pynt til bilen”, men kæresten insisterede på at puden er mere end pynten, nemlig “lir”.

Min kæreste er åbenbart ved at være en gammel mand, eller også er han bare lidt for høj til sæderne i vores bil. I hvert fald manglede han en pude til at støtte ryggen. Og så har han længe fablet om, at bilen mangler noget “lir”. Så vupti vupti, nu er begge ønsker forenet i denne Volkswagen-pude med logo.

Kæresten har selv valgt stoffet (forøvrigt en rigtig god måde at få lokket ham med på stof-shopping), og det slap han jo rimelig godt fra. Så fik jeg også afprøvet frøken Pfaff’s evner inden for applikationer, hvilket hun klarede uden problemer.

StyleDesignCreate: Volkswagen pude

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar