Ny uglerygsæk

Uglerygsæk / owl backpack

Uglerygsæk / owl backpack

Husker I mon det sneak peak, jeg skrev om for et stykke tid siden? Her har I resultatet: En uglerygsæk! Jeg ved ikke rigtig, hvad det er med de der ugler, for jeg er egentlig ikke sådan specielt helt vild med dem, men det er bare et fantastisk godt dyr at lave til alt muligt, fordi man kan bruge så mange forskellige farver og mønstre, men stadig se, at det er en ugle.

Uglerygsækken minder meget om den uglerygsæk, jeg syede for halvandet år siden, men denne her har jeg lavet et mønster på og en vejledning er på vej. Så inden længe vil mønsteret og syvejledningen på rygsækken kunne købes i min blogshop, og du vil kunne lave din egen personlige uglerygsæk.

Uglerygsæk / owl backpack

Måske kan du også lide...

4 kommentarer

  1. Maja-Louise siger:

    Hvor er den dog fin:).

  2. mutti siger:

    Hvor er den bare vild skøn, Pernille

 

Skriv en kommentar