ReWoolSolution – Inspiration fra Instagram

ReWoolSolution

Der findes så mange spændende, kreative og kunstneriske instagram-profiler, og jeg vil gerne dele nogle af mine favoritter her på bloggen.

Denne gang vil jeg vise jer profilen ReWoolSolution, som den kreative kvinde, Trine Kok, står bag. Trine Kok laver bæredygtig tekstilkunst, hvor hun særligt laver spændende vævede værker ud af genbrugs- og overskudsgarn. Hun er ikke bange for at kaste sig ud i de helt store, måske uoverskuelige, og langsommelige projekter, og hunbruger gerne lang tid på et enkelt værk.

Det er virkelig smukke og kreative værker der kommer fra Trine Kok, og jeg bliver enormt inspireret og får lyst til selv at prøve at væve – det har jeg ikke gjort siden jeg var barn. Se flere af de imponerende værker og lad dig inspirere på profilen ReWoolSolution.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar