Sommerferieprojekter

Det ser ud til, at sommeren er slut for denne gang, så derfor synes jeg det er passende af mindes den ved at vise mine sommerferie-krea-projekter frem.

Når det bliver sommerferie, plejer jeg at klargøre et eller flere små krea-projekter, som jeg tager med i sommerhus, på lange udflugter eller bare med ud i solen på terrassen. Det er som regel sådan et slags krea-projekt, som tager ret langt tid at lave og ikke kræver alt for meget hjernegymnastik (man skal jo også mærke, at det er ferie, ikk?). Sådan et rigtigt meditativt og afslappende projekt.

Måske kan du huske sidste års sommerferie-krea-projekt, hvor jeg syede perler på en trøje? I år havde jeg to krea-projekter i sommerferien, nemlig et broderi og et hamaperle-projekt.

Broderiet skal blive til en taske/pung. Egentlig var det tiltænkt et par høretelefoner, men de er i mellemtiden blevet byttet ud med nogle andre, som kom med en virkelig fin taske til, så jeg tror det ender med at blive en toilettaske.

Hamaperle-projektet skal blive til endnu er perlepung, men af en lidt anderledes slags, end jeg tidligere har lavet. Jeg ved ikke helt, om det lykkes endnu, for det er en af de slags projekter, som fungerer super godt inde i hovedet, men ikke nødvendigvis helt så godt i virkeligheden.

Desværre var sommerferien igen i år alt, alt for kort (jeg kunne sagtens have snuppet tre måneder i stedet for tre uger), så krea-projekterne nåede ikke at blive færdige i denne omgang. Men de får lov at ligge klar til næste ferie eller fridage.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar