Sommerstrik med perler

Sommeferien har endelig givet en længe ønsket ekstra fritid, og jeg har haft tid til at fordybe mig i nogle kreative sysler. Hvert år er vi i sommerhus med familien, og her plejer jeg altid at pakke nogle kreative ting med i kufferten. Jeg synes, det er super hyggeligt at have lidt håndarbejde med, som man kan lave, når man ellers bare sidder ved stranden eller på terrassen og nyder solen og samværet. Det giver også en helt særlig ro at fordybe sig i håndarbejde og blot se, hvordan det stille udvikler sig.

I år tog jeg en gammel striktrøje og alle mine hvide og gennemsigtige perler med i sommerhus. Jeg blev helt vildt inspireret, da jeg så Lærke Baggers flotte trøjer på Instagram, men jeg må indrømme, at det viste sig at være et noget større projekt end forventet. Det ville være flot at få dækket hele trøjen med perler (og måske også i et tættere mønster), men både perler og tålmodighed slap op, da jeg efter mange dages arbejde blev færdig med forsiden. Jeg tror også, at den tynde striktrøje vil blive for tung, hvis der også kommer perler på ærmer og bagside.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar