Svenske læsere søges

Hama Perler Beads Purse

DIY for Hama Perler Beads Purse

Make your own purse with this easy English DIY tutorial.
Get the English DIY

StyleDesignCreate: DIY Hama-perlepung vejledning

Har jeg mon nogle svenske læsere, som vil hjælpe mig?

Jeg blev kontaktet for en måneds tid siden af en journalist fra det svenske Expressens magasin “Handarbete & Pyssel”. Hun ville gerne skrive lidt om min blog i det kommende nummer af “Handarbete & Pyssel” og var særligt interesseret i perlepungen ovenfor (som i øvrigt er fra min DIY på Hama perlepunge). Det lød rigtig spændende, så hun fik selvfølgelig nogle billeder til det.

Jeg er helt vildt spændt på, hvad hun har skrevet og hvor meget eller lidt, der er blevet trykt, og jeg har læst mig frem til, at bladet skulle være udkommet den 17. september. Problemet er bare, at jeg ikke kan opstøve magasinet i Danmark. Jeg har kigget i fysiske og online butikker, men uden held. I de svenske online shops sender de ikke til Danmark, og hverken direkte henvendelse til redaktion eller bladets facebook-gruppe har givet pote.

Er der mon en sød svensk læser, der vil hjælpe mig med at købe bladet og sende det til Danmark? Eller er der evt. nogle der ved, hvor det kan købes i Danmark?

Tilføjet 11/11 2014: Jeg har nu fået en kopi af artiklen tilsendt af en sød svensk læser. Tusind tak Anna :)

Hama Perler Beads Purse

DIY for Hama Perler Beads Purse

Make your own purse with this easy English DIY tutorial.
Get the English DIY
Måske kan du også lide...

2 kommentarer

 1. Louise Edberg siger:

  Hej Pernelle Mortensen

  Sitter med tidningen Handarbete & Pyssel i min hand. Det stod inte mycket alls. Det är en bild på dig samt på pärlbroderiväskan.

  Det som står är detta… Jag citerar “Kreativ blogg. Att 27-åriga Pernille Mortensen från Århus i Danmark är webbdesigner till vardags och har ett bra öga för estetik syns på hennes inspirerande blogg på Styledesigncreate.com. På fritiden bloggar hon regelbundet om handarbeten hon håller på med. Pernelle ägnar sig åt allt från pärlor, dekoration och bakning till lapptäcken och sömnadsprojekt som necessärer, filtar och kläder. Hon lägger upp tydliga steg för steg-bilder till vissa av projekten och tar alltid fina bilder på det hon gör. Låt dig smittas av skaparglädjen och få nya ideer till höstens projekt!”

  Mvh

  Louise

  Ps. Det är nu därför jag besöker din jättefina sida!! :-)

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Hej Louise,
   Mange tak for teksten. Det er rigtig pænt af dig.
   Jeg håber du finder noget inspiration på siden :)

 

Skriv en kommentar