Min perlepung i Hendes Verden

Hama Perler Beads Purse

DIY for Hama Perler Beads Purse

Make your own purse with this easy English DIY tutorial.
Get the English DIY

StyleDesignCreate i Hendes Verden uge 25

I sidste uge var StyleDesignCreate og min røde perlepung i ugebladet Hendes Verden. Det var en lille, kort tekst og ikke nogen større artikel, men alligevel er det lidt sjovt, at se perlepungen i et rigtigt ugeblad.

StyleDesignCreate i Hendes Verden uge 25

Det er efterhånden ved at være lang tid siden, jeg sidst har syet en perlepung, men jeg synes stadig, det er et super sjovt projekt at kaste sig ud i. Der er ganske få materialer, de er nemme at få fat på og koster ikke meget. Og så er projektet ikke særlig svært at gå i gang, selv hvis man er nybegynder og aldrig har syet før.

Så har du lyst til at sy din egen perlepung, er det bare at komme i gang. Du kan følge den nemme vejledningen her: trin 1, trin2, trin3. Det er også et rigtig dejligt (sommer)ferie-projekt, fordi det er nemt at tage med i bilen, i flyet, på stranden, i sommerhuset osv. Bare pak perler, tråd, nål og saks i en passende tætsluttende køkkenbøtte, og så er du klar.

StyleDesignCreate i Hendes Verden uge 25

Hama Perler Beads Purse

DIY for Hama Perler Beads Purse

Make your own purse with this easy English DIY tutorial.
Get the English DIY
Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar