Nyt layout

De sidste mange dage har jeg nørdet lidt med et nyt layout til bloggen. Det er endelig blevet færdigt, og som I kan se, implementeret på bloggen. Der er måske stadig nogle småfejl rundt omkring, som jeg må rette løbende. Hvis I støder på noget, så giv mig meget gerne besked.

Det nye layout ligner meget det gamle, da jeg stadig ville beholde farver, stil og logo. Det er dog blevet noget mere afdæmpet i farverne, hvilket gør at billederne kommer lidt mere til sin ret. Mit nye kamera tager meget bedre billeder end det gamle, så det nye layout giver også plads til større billeder end før. Derudover er der sket en masse bagved på den tekniske front, som I sikkert ikke vil lægge mærke til, men som har givet mig mulighed for at lege lidt og prøve nogle nye teknikker. Jeg håber I kan lide det nye layout.

Og for nostalgiens skyld, er her lige et billede af det gamle layout.

 

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar