Nyt liv til StyleDesignCreate

Så har bloggen fået en make-over endnu en gang, og det ikke kun med hensyn til udseendet, men også med hensyn til funktionaliteten. Tidligere havde bloggen små billeder for hvert indlæg. Det så rigtig pænt ud, men krævede rigtig mange klik når man ville læse flere indlæg. Så nu er jeg gået tilbage til et mere traditionelt blog-layout.

Ud over layoutet har jeg valgt at forsætte bloggen på dansk. Google analytics fortæller mig godt nok at størstedelen af bloggens besøgende kommer fra engelsk-talende lande, men jeg har nemmere ved at udtrykke mig på dansk, og tror på det vil resultere i en bedre blog og hyppigere opdateringer. Til de udenlandske læsere har jeg anskaffet Google translate, så de nemt kan få oversat indholdet. Det betyder også at jeg har skjult de tidligere indlæg for nu. De bliver måske oversat og tilgængelige senere.

Herudover har jeg ordnet et ikke-fungerende RSS-feed, så I nu kan følge bloggen via fx Google reader eller hvad I foretrækker. Jeg håber I kan lide de nye ændringer og vil følge med på bloggen.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar