Nyt blogdesign!

StyleDesignCreate: Nyt blog-design

Bloggen har ikke været tilgængelig det sidste døgns tid, og det er fordi, jeg har rodet bag kulisserne. Jeg har nemlig fået lagt en nyt blogdesign på, som jeg har arbejdet på et stykke tid. Der er stadig nogle ting hist og pist, som der skal arbejdes på, men lad mig endelig vide, hvis I falder over noget, der slet ikke virker.

Og lige for en god ordens skyld: Øverst er det gamle blogdesign og nederst det nye og mere farverige blogdesign.

StyleDesignCreate: Nyt blog-design

Måske kan du også lide...

6 kommentarer

  1. Stinemor siger:

    Jeg synes det nye er blevet rigtigt, rigtigt fint. Meget mere pang!

  2. jeg synes at det er blevet rigtig godt!

  3. Hvor ser det godt ud! Rigtig lækkert design – veludført :)

 

Skriv en kommentar