Strikket, stribet restesweater

Strikket stribet restesweater

Jeg har haft gang i et sjovt strikkeprojekt, hvor jeg har brugt en masse forskellige typer garn for at danne en sjov og anderledes stribet struktur.

Idéen er egentlig, at man skal bruge garnrester, men jeg havde desværre ikke så mange rester som passede sammen i strikkefasthed og farve, så jeg måtte købe lidt ind for at komme helt i mål. Garnerne som jeg har brugt er:

Strikket stribet restesweater

Trøjen er strikket efter et helt simpel raglan-opskrift, og maskerne er ret og vrang for at give lidt ekstra mønster og struktur.

Strikket stribet restesweater

Jeg er blevet rigtig godt tilfreds med trøjen, men den er blevet meget varm og pailetterne kradser desværre en lille smule, så jeg overvejer lidt. om jeg skal gå i gang med at klippe dem af, selvom det vil blive et rigtig stort arbejde.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar