Snemandskærlighed – Årets første broderi

I juledagene slappede jeg af med et broderi, og det blev netop færdigt som mit første håndarbejde i 2019.

Jeg fik et broderi-kit af min mor, men jeg synes motivet var lidt kedeligt (en kirke i et snelandskab). Så jeg fandt noget ekstra broderigarn frem og gik i gang med det søde motiv med snemændene, som jeg fandt på Pinterest her. Farverne har jeg frit fortolket efter hvilket broderitråd, jeg havde på lager.

Jeg har altid undgået broderier, hvor der skal sys sorte streger rundt om elementerne. Stingene sys næsten altid på tværs af korsstingene, og min indre perfektionist har altid syntes, at det blev lidt noget makværk – lidt som at male uden for stregerne. Men jeg må indrømme, at det giver et ret fint og lidt mere levende resultat alligevel, og så kan jeg godt leve med lidt “malen uden for stregerne”.

Nu mangler broderiet bare en ramme.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar