Pung af garnrester

Pung af garnrester

Efter jeg er begyndt at strikke, har jeg fået en del garnrester, som jeg forsøger at bruge på kreative måder. Jeg har set flere på Instagram, som har brugt garnrester til at lave stof, bl.a. Skaberglæde, Ingunn Birkeland og LoveCrafts, så jeg fik lyst til at prøve selv.

Pung af garnrester

Stoffet er lavet af garnrester, som quiltes imellem et lag stof og en lag soluvlies, som efterfølgende opløses i vand.

Pung af garnrester

Pung af garnrester

Stoffet brugte jeg til at sy en lille pung, som er perfekt når man skal have strikketøjet med sig. Der kan nemlig lige være nogle maskemarkører, en ekstra wire, en saks og hvad man ellers kan få brug for.

Jeg har skrevet en mere udførlig vejledning til, hvordan man laver stoffet på min anden side, Garnportalen.dk.

Pung af garnrester

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar