Me too!

Efter jeg havde broderet de søde fugle, købte jeg et kit magen til. Ikke for at brodere fugle igen, men for at bruge garn, ramme og net til et helt andet slags broderi.

Jeg blev inspireret af et par billeder fra Pinterest, nemlig dette og dette, og idéen med broderiet kom bare til mig en aften inden jeg faldt i søvn. Sjovt at kunne bruge sådan et broderi-kit på en anderledes måde, og dejligt endelig at kunne få omsat noget af alt den inspiration man får fra Pinterest til et færdigt produkt.

Måske kan du også lide...

6 kommentarer

 1. Lærke Freja siger:

  Sikke et flot broderi!
  Overvejer om jeg kan gøre dig kunsten efter. Har du evt. en lille DIY guide til hvordan du fik møsteret fra ideen ned på stoffet?

  Kh

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Tusind tak. Nej, jeg har desværre ikke en diy, men jeg brugte lidt tid på at tegne mønsteret på ternet papir før jeg gik i gang med broderiet. Ternene skal svare til hullerne i stoffet, og så det er rimelig nemt at tegne et mønster op med farvede tuscher. Håber det lykkes for dig. Broderi er sådan et hyggeligt håndarbejde.

 2. Lærke Freja siger:

  Jeg må give mig i kast med det. :) Har du også selv fundet ud af hvordan bogstaverne skulle broderes, eller havde du et alfabet mønster? :)

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Det synes jeg helt sikkert du skal gøre :) Ja, bogstaverne har jeg også blot tegnet op på ternet papir inden jeg broderede dem. Ellers kan du prøve at søge efter alfabet broderi på pinterest, så finder du sikkert et mønster på bogstaver som du kan bruge eller lade dig inspirere af.

 3. Jette Heibøll siger:

  Hej Pernille
  Jeg er ret vild med det mønster ;-D
  Min datter, Pernille og svigersøn har en meget gammel klaverbænk, der trænger til en restaurering og nyt betræk . . . . . . . . .
  kan jeg bruge den teknik på noget man skal sidde på ??? er stingene for lange ??
  Og hvilken slags stof skal jeg bruge ??
  Jeg har virkelig været inde og lede efter ideer til betræk, men har ikke fundet noget . . . . . . det skal være rimelig nemt, da jeg ikke har broderet i ca 40 år – det må også være korssting
  Mange hilsner
  Jette Heibøll

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Tak for din kommentar, Jette.
   Jeg tror godt du kan bruge mønsteret til et betræk, da det også kan bruges til puder or lignende. Jeg har dog aldrig selv prøvet det. Men du skal nok sørge for at bruge noget ret kraftigt og stærkt tråd. Som stof skal du have fat i noget mono-stramaj / entrådet stramaj. Det kan købes i specialbutikker eller på nettet. God fornøjelse med projektet :)

 

Skriv en kommentar