Guide til at strikke med perler

Strikket sweater med perler

Som det måske skinner igennem her på bloggen, er jeg blevet bidt af at strikke med perler. Jeg synes det er sjovt, og man får nogle lækre og anderledes resultater ud af det.

Jeg har prøvet flere forskellige teknikker til at strikke med perler og undervejs prøvet mange af de ting der virker og mange af de ting, der ikke rigtig virker. Og så har jeg også fundet ud af, hvilke ting man skal tage højde for, når man planlægger sit strikkeprojekt med perler. Derfor har jeg skrevet en artikel om at strikke med perler, hvor jeg gennemgår teknikker til at sætte perlerne fast, hvilke perler og garn der er velegnet at bruge og hvad man skal være opmærksom på, når man vil strikke med perler. Artiklen kan du læse her på min garnside, Garnportalen.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar