Broderi som afslapning

Der er pinligt stille på bloggen for tiden, men livet flyver af sted, og jeg har travlt med at følge med. Der sker så mange spændende ting for tiden. Det går rigtig godt med vores plakat-webshop Designomaten, jeg står over for et rigtig spændende jobskifte, og ikke mindst tager vi forhåbentligt snart det første spadestik til, hvad der skal blive vores nye hus og hjem.

Så der er nok at se til, og krea-delen bliver desværre nogle gange nedprioriteret lidt. Men jeg har stadig brug for at slappe af med et stykke hyggeligt håndarbejde engang imellem, og derfor har jeg for nyligt lagt sidste hånd på dette broderi. Jeg elsker simpelthen den afslapning, der er omkring det at brodere. Det er næsten lidt meditativt med de gentagende mønstre. Man behøver ikke tænke så meget over, hvad man laver, men kan blot fortsætte mønsteret og koble hjernen fra.

Broderiet her er lavet af nogle garnrester, som stammer fra et gammelt broderisæt. Jeg er vild med farverne og kombinationen af de grønne toner mod den rosa. Jeg ville gerne have lavet broderiet endnu større, men garnresterne slap op. Jeg er ikke sikker på, hvad broderiet skal bruges til eller blive til (forslag modtages gerne), men for mig er det også ofte lige så meget processen som det færdige produkt der tæller.

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

  1. Hold op hvor er det fint. Kombinationen af de to farver er simpelthen så fin. Måske kunne det syet til en skøn nålepude eller bruges som et billede i glas og ramme.

    Mvh. Michelle-Marie

    • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

      Mange tak, Michelle-Marie – jeg er også helt vild med farverne. Og tak for de rigtig gode forslag – dem vil jeg helt sikkert se om kan blive til noget :)

 

Skriv en kommentar