Lilla og gult patchworktæppe

Lilla og gult patchwork babytæppe med krydser

Jeg fik en dag nogle aflagte skjorter i det fineste mønstrede stof af min mor. Efter de kom hjem på sybordet og tilfældigt kom til at ligge ved siden af noget lilla og gult stof, blev jeg overbevist om at de skulle sættes sammen til et patchwork babytæppe.

Lilla og gult patchwork babytæppe med krydser

Jeg valgte et rimelig simpelt patchwork-mønster med store krydser for at lade stoffernes mønstre komme til sin ret.

Inden i tæppet har jeg syet en sommerdyne, så det er blevet et dejligt blødt tæppe, og lidt tykkere end mange af de andre jeg har syet.

Lilla og gult patchwork babytæppe med krydser

Tæppet er til salg i blogshoppen.

Lilla og gult patchwork babytæppe med krydser

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar