Ugle barselsgave

StyleDesignCreate: Ugletæppe

I weekenden var kæresten og jeg på barselsbesøg for at se vores lille nevø, Victor – min kærestes brors søn. Og sikke en sød lille gut han da er og kun 2,5 uge gammel.

StyleDesignCreate: Ugletæppe

Jeg havde syet dette bløde ugletæppe til Victor. Det er lavet efter fri fantasi efter forgæves at have søgt efter ugletæpper, som jeg kunne lide på pinterest. Der var mangle ugletæpper, men ikke nogen, som var helt det rigtige.

Uglen er syet i quiltet stof med en tynd sommerdyne inden i, så den er dejlig blød at ligge på. Detaljerne er syet i forskellige bomuldsstoffer og vinger og fødder er vatteret for at gøre uglen mindre flad og lidt nemmere at gribe fat i.

StyleDesignCreate: Ugletæppe

Har du lyst til at sy dit eget ugletæppe?
Jeg har nu digitaliseret mønsteret og lavet en vejledning til syning af ugle-tæppet, så hvis du er interesseret, kan du købe mønsteret her eller blot sende mig en mail.

If you are looking for an English version of this pattern please visit my Etsy store for an instant download pdf pattern for owl baby mat.

Måske kan du også lide...

14 kommentarer

 1. Stinemor siger:

  Ej men altså hvor er det dog helt og aldeles fantastisk! Det er det fineste tæppe jeg har set, og det kan Victor kun blive lykkelig for :-)

 2. Sine Smed siger:

  Wauw! hvor er det bare super lækkert tæppet! Det er meget anderledes end hvad jeg ellers har set.
  Hvor stort endte tæppet med at blive (bare ca.)? Troede nemlig først det var en pude da jeg bare kiggede på billederne.
  Tusinde tak for idéen

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Mange tak, Sine :) Jeg tror den endte med en blive omkring 80cm i længden og ca 50cm i bredden.
   Men den kunne helt sikkert også være sød som pude eller krammedyr.

 3. Diana siger:

  Wow hvor er det altså bare super fint :0) Sådan et kunne jeg godt finde på at lave til min lille pige blot i tøsefarver. Det er til dato det lækreste legetæppe jeg har set :0)

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Mange tak skal du have. Det kunne blive super fint i pige-farver. Og så måske med en lille sløjfe på skrå oven på hovedet.

 4. mutti siger:

  Hvor er det bare så sødt. Og rigtig godt design. Dejligt at se det på din blog, da jeg ikke nåede at se det, inden det blev afleveret til den lille familie.

 5. Det skønneste legetæppe jeg længe har set, og skøn blog du har.
  Du har hermed en fast læser.. :o)

 6. camilla siger:

  Hvor er det super sødt. :-) kan jeg få dig til at sende mønsteret til mig?

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Hej Camilla,
   Mange tak skal du ha’ :) Jeg har sendt dig en mail med flere detaljer omkring køb af mønsteret.

 7. Line siger:

  Hej.
  Super sødt design! Sådan et kunne jeg godt tænke mig til mit kommende barn. Jeg er ikke en haj til det der med en symaskine, men er opskriften lavet sådan at nybegyndere også kan sy efter den eller er uglen i for mange lag!?

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Tusind tak, Line.
   Det er en ret grundig sy-vejledning med billeder med til opskriften, og den er relativ nemt at sy, fordi der ikke er så mange dele der skal passe nøjagtig sammen. Med det sagt er det dog en fordel at du har et nogenlunde kendskab til din symaskine og generelle sy-principper (sy ligeud, sy zigzag, sy stof ret mod ret og derefter vende rundt osv). Så er du nybegynder med et par vellykkede syprojekter i bagagen vil jeg tro du sagtens kan kaste dig ud i det.

 

Skriv en kommentar