Julepyntsudveksling

StyleDesignCreate: Stjernepude

Jeg har modtaget to ud af tre pakker fra julepyntsudvekslingen, og sikke nogle fine ting. Det er dog ikke dem, jeg vil vise i dag (men I skal nok få dem at se en af de nærmeste dage). Der imod vil jeg vise hvad jeg sendte som mit bidrag. Det var nemlig disse stjernepuder med pels, strik og stof.

Idéen til puderne har jeg haft i et stykke tid, og julepyntsudvekslingen var en oplagt mulighed til at få det afprøvet. At styre pels og strik i patchwork var lidt sværere, end jeg troede. Det skal ellers normalt være rimelig nøjagtig for at hjørner mødes korrekt, men heldigvis skjuler pelsen nemt de unøjagtigheder, der må være.

Igen er det en stor del af min mors stoflager, der har måtte lade livet til fordel for puderne, og der er brugt mange små rester stof, som det jo er oplagt ved patchwork.

StyleDesignCreate: Stjernepude

StyleDesignCreate: Stjernepude

Jeg er tilfreds med resultatet og kan godt lide at puderne er julet i form af stjernemotivet, men alligevel ikke mere julet, end at man sagtens kan bruge dem en større del af året. Og så synes jeg, de passer fint ind i det nordiske tema (som jo var den gruppe i julepyntsudvekdlingen, som jeg var med i) med deres pels, strik og lyse farver.

StyleDesignCreate: Stjernepude

StyleDesignCreate: Stjernepude

Måske kan du også lide...

8 kommentarer

 1. Helena siger:

  Hvor er de bare rigtig rigtig fine

 2. Dottie siger:

  Puden er SÅ fin! Den har fået plads i gyngestolen herhjemme og matcher alle de neutral farvede julekugler så fint! :)
  Min pakke er på vej til dig og du skulle gerne modtage den idag eller imorgen :D

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Hvor er det dejligt at høre du er glad for puden :)
   Jeg er rigtig spændt på at se, hvad du har fundet på og glæder mig til at modtage pakken.

 3. Hanne Thomsen Fyn siger:

  nøjjj hvor er de flotte.. hvor må de være glade dem som fik dem.
  glædelig jul til dig fra Hanne fra Fyn 60år nyder din blog, for så kan
  jeg følge lidt med og være med på moden..smiler.

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Mange tak skal du have, Hanne.
   Også glædelig jul til dig. Det er dejligt at høre, at du kan lide at læse med her på bloggen.

 4. Sine Smed siger:

  De er super flotte. Kan rigtig godt lide mønsteret med stjernen i pudebetrækkene. Det er super dejligt at du har lyst til at være med i julepyntsudvekslingen.

 

Skriv en kommentar