Yndlings glittersko

StyleDesignCreate: Glimmersko

Dette var mit andet forsøg med at dekorere sko med glimmer, stærkt inspireret af de smukke Knock your socks off sko fra ModCloth. Efter at have set dem var jeg med det samme solgt.

StyleDesignCreate: Glimmersko

Jeg brugte samme fremgangsmåde som med glttersandalerne. Jeg malede hele skoen med laklim og dryssede glimmer over dem. Jeg brugte en multifarvet glimmer, som jeg selv havde blandet af 5 forskellige farver. Efter skoene var tørre fik de to lag ekstra med laklim for at forsegle glimmeret. Ved snørrebåndene limede jeg en perler på hver ende og dekorerede også dem med glimmer.

StyleDesignCreate: Glimmersko

Jeg har brugt dem en enkelt gang til en fest. De fik en masse opmærksomhed, men kunne desværre ikke holde til at blive brugt. Da jeg kom hjem var de rimelig ødelagte, da lakken var begyndt at revne der hvor foden bøjer.

Jeg ved ikke om det skyldes temperaturskiftet, som de var udsat for (fra minus 10 grader til plus 25 grader), eller om laklimen måske var for gammel. Skoene er i hvert fald blevet repareret nu, og er så fine som nye. De fungerer nu blot som pynt og bliver ikke brugt som fodtøj.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar